© Chantal Design '92 (bno)
opoeteren, maaseik, neeroeteren, belgisch limburg email

Op 29 en 30 september aanstaande organiseert Shimano in samenwerking met Forellenvijver Bergeinde de Shimano European Trout Masters.
Lees hier het ersslag van de zaterdag
Lees hier een kort versslag van de zondag
Lees hier het volledige versslag, de uitslag en bekijk alle foto's

Tijdens dit geweldige evenement zullen diverse teams teams uit heel Europa strijden om gekroond te worden als de European Trout Masters 2012 en daarnaast zal er ook individueel een winnaar uit de bus komen die met een waardecheque van € 1000,- aan Shimano producten naar huis gaat en zich een jaar lang de European Trout Master Individueel mag noemen.

De loting zal op zaterdag 29 september geschieden vanaf 07.00 uur.
Er wordt op de eerste dag gevist van 09.00 – 17.00 uur en op de tweede dag vanaf 09.00 uur tot ‘s middags, waarna de prijsuitreiking zal volgen rond 17.00 uur.

Ook u bent natuurlijk van harte uitgenodigd om als toeschouwer dit spektakel bij te wonen.
Dit is hét moment om te kijken hoe de allerbeste forelvissers een dergelijke hooggespannen wedstrijd vissen, wat voor materiaal ze gebruiken en technieken ze inzetten, om op het allerhoogste niveau mee te vissen. Kortom, als u forelvisser bent en u wilt een unieke kans niet missen om te leren van de beste forelvisser, en u wilt meedelen in sfeer van het evenement, kom dan gerust kijken op 29 en 30 september bij de Shimano European Trout Masters.

Home
overzicht watersport en recreatie
Homeprintversie uitslag en tussenstand viswedstrijden
overzicht watersport en recreatie


Finale:
29 /30 sept
Info finale
verslag zaterdag
verslag1 zondag
verslag / uitslag

Voorrondes:
21 april
19 mei
16 juni
Info voorrondes

Inschrijving
Reglement

Overnachting